tesa Hukk Souprava WC štětky s držákem 40248

Popis produktu

Parametry produktu

Výrobce
Barva
kov
Materiál
bez rozpouštědel

Parametry produktu

Výrobce
Barva
kov
Materiál
bez rozpouštědel

Popis produktu

Držák WC štětky z produktové řady Hukk přesvědčí svým elegantním designem a šetrným nástěnným upevněním pomocí lepení. Elegantní doplněk pro Vaši koupelnu: Držák je vyrobený z ušlechtilého satinovaného skla a přesvědčivě zaujme kombinací hranatých a kulatých tvarů. Uchycení je chromované a zajišťuje lesk a eleganci v každé koupelně. Kromě toho je držák harmonicky sladěný s celou řadou koupelnového nábytku a lze jej kombinovat s různými styly. Patentované lepení: držák WC štětky se upevňuje na stěnu pomocí patentovaného způsobu lepení. Nemusíte tak do zdi vrtat žádné díry, čímž odpadá znečištění a námaha. Zároveň se nemusíte zříkat spolehlivého držáku, neboť jej lze zatížit až 6 kg. Po 12 hodinách vytvrzování dosahuje lepicí hmota své maximální přídržné síly. I přes tento silný výkon lepidla můžete držák WC štětky kdykoliv opětovně odlepit a dokonce opětovně použít s novým upevňovacím adaptérem (BK20). Oblasti použití: Hodí se na dlaždice, kov, přírodní kámen, mramor, sklo, dřevo, plast. Nehodí se na omítky, tapety, nástěnné textilie a plasty jako PP, PE a PTFE.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Odkapávače na boty","https://odkapavace-na-boty.heureka.cz/"],["Sim karty a kupony","https://sim-karty.heureka.cz/"],["Motory k RC modelům","https://motory-k-rc-modelum.heureka.cz/"],["Ozónové čističe","https://generatory-ozonu.heureka.cz/"],["Ohřev vody k bazénům","https://ohrev-vody-bazeny.heureka.cz/"],["Bezpalcové kojenecké rukavice","https://kojenecke-cepice-rukavice-a-saly.heureka.cz/f:16850:1/"],["Elektrokola Scott","https://elektrokola.heureka.cz/f:23950:21496723/"],["Dárkové poukazy pro muže","https://darkove-poukazy.heureka.cz/f:28041:41666107/"],["Linkované podložky do sešitů","https://podlozky-sesitu.heureka.cz/f:17289:1/"],["PC stoly","https://psaci-stoly.heureka.cz/f:36016:1/"]],"Vybrané značky":[["WC štětky Unihouse","https://wc-stetky.heureka.cz/f:17027:21176255/"],["WC štětky Kemis","https://wc-stetky.heureka.cz/f:17027:33929886/"],["WC štětky Romvel","https://wc-stetky.heureka.cz/f:17027:2945121/"],["WC štětky Julia Knight","https://wc-stetky.heureka.cz/f:17027:21470649/"],["WC štětky Fackelmann","https://wc-stetky.heureka.cz/f:17027:32235223/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak si správně vybrat soupravu spodního prádla","https://soupravy-spodniho-pradla.heureka.cz/poradna/jak-si-spravne-vybrat-soupravu-spodniho-pradla/"],["Jak vybrat model?","https://modely.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-model/"],["Jak vybrat vysavač na popel? ","https://krbove-vysavace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vysavac-na-popel-/"]],"Vybrané produkty":[["Babolat VS Original 3ks černá","https://tenisove-gripy.heureka.cz/babolat-vs-original-3ks-cerna/"],["Barbie Color Reveal Série Barevné vzory Sortiment HRK06","https://panenky-barbie.heureka.cz/barbie-color-reveal-serie-barevne-vzory-sortiment-hrk06/"],["GTEX U-Pin k uchycení zatravňovací rohože 1ks","https://hreby.heureka.cz/gtex-u-pin-k-uchyceni-zatravnovaci-rohoze-1ks/"],["Spin Master Tlapková patrola základní vozidla Zuma a vznášedlo","https://auta-letadla-lode.heureka.cz/spin-master-tlapkova-patrola-zakladni-vozidla-zuma-a-vznasedlo/"],["Emos P0023","https://zasuvky.heureka.cz/emos-p0023/"],["PowerSystem Battle Rope 12 m","https://posilovaci-lana.heureka.cz/powersystem-battle-rope-12-m/"],["Hamax Outback 2in1 / Avenida Twin Rain cover Double","https://prislusenstvi-pro-vozitka.heureka.cz/hamax-outback-2in1-avenida-twin-rain-cover-double/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}